EPSIA-Dex

EPSIA-Dex

dimarts, 26 de juliol del 2016

Qui sóc jo?



Aquesta setmana us volem recomanar dues cançons. La coneguda cantant infantil Dàmaris Gelabert fa un temps ens va regalar unes cançons amb el títol de “Qui sóc jo?” i "TU" que valorem dignes de mencionar en un espai com el nostre, especialitzat en el benestar dels nostres infants i adolescents.  

La primera, és una bona opció per escoltar-la a casa tots plegats aprofitant les vacances, ja que disposem de més temps, i després poder-ne parlar. Des dels aspectes més obvis: sóc la filla de…, germana de… a aspectes més íntims i complexos que esdevindrà molt positiu que compartim. L'autoconeixement sempre ens enriqueix.


La segona ens ajuda a transmetre fortalesa als petits i encoratjar-los a poder ser el que vulguin. Amb lletres que poden aprendre i anar-se repetint, com per exemple "Pots ser un personatge singular". Ja sabem que d'allò que alimentem la nostra ment, és d'allò amb que creem els nostres pensaments. Sempre és bo interioritzar frases postitives que ess facin creure en ells i superar-se.









Us animem a escoltar-les i gaudir-ne!!!



Anna Claret i Martín.
Psicòloga Infantil i Juvenil.
Neuropsicòloga Clínica.
COPC 11258.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada